Život na velikoj nozi: Todorić živi u četvrti poznatoj po zabavi, kulturi, prestižu i bogatšima

Izvor: D.Prša/Ilustracija

Unatoč svemu što se oko njega i njegove obitelji u zadnje vrijeme događa Ivica Todorić nastavio je živjeti u velikom stilu, okružen lagodnim životom, kao da se ništa nije ni dogodilo.

On sada živi u londonskoj četvrti Kensington, koja je poznata po luksuzu, a u kojoj se cijene nekretnina kreću od šest do deset milijuna funti za trosobne i četverosobne stanove, a ulica je kroz povijest poznata kao vrelo kulture i zabave.

Da je Todorić svoju zagrebačku adresu zamijenio londonskom doznalo se tijekom akcije Agrokor, u kojoj su uhapšeni bivši članovi Uprave Agrokora, uključujući i Todorićevog sina Antu. Osnivač kompanije tjednima se javljao blogom, ne otkrivajući gdje se nalazi, no da boravi upravo u Londonu konačno je službeno potvrđeno nakon što se sam predao policiji.

Nakon što je javnost doznala njegovo mjesto boravka sada se saznalo da Todorić i supruga žive u četvrti ni manje ni više nego poznatoj po palači Kensington, muzejima i zdanjima građenima u gregorijanskom stilu, u kojima se danas nalaze luksuzni apartmani.

To je bogata četvrt koju krase talijanski i nizozemski vrtovi. Iako je po površini ta četvrt malena u
njoj su poredani ugledni Imperial College London, Royal College of Music i Royal Albert Hall.

Koliko je težak Todorićev život u Kensingtonu govori i podatak da se od svih mogućih opcija u ovoj, za njega očito olakoj situaciji odlučio na život koji je živio i prije, u velikom stilu, jer živjeti u toj četvrti prvenstveno je stvar velikog prestiža, što dokazuju i brojni slavni vlasnici nekretnina na tom području.

Inače, Kensington Palace Gardens je svojedobno bio prozvan i Alejom milijardera, zbog broja bogataša koji su u tom dijelu Londona odlučili kupiti nekretnine.

U mjesecima koji mu predstoje do vjerovatnog povratka u Hrvatsku Todorić se “osigurao” da živi okružen i poznatim osobama, tako da su mu susjedi princ William i vojvotkinja Kate, ali i brojne uglednici, zvijezde i druge utjecajne i slavne osobe.

Stanove u kojima cijene kvadrata idu i do nevjerojatnih 107.000 dolara po kvadratu, imali su ili još uvijek imaju Bernie Ecclestone, John Fredriksen, David i Victoria Beckham, Madonna, Kylie Minogue, Nigella Lawson, Jeremy Paxman, Stella McCartney, Richard Branson, JK Rowling i brojni drugi.
(D.Prša/Net.hr)