Željko Sačić: Užasno ubojstvo i teško sakaćenje hrabre hrvatske mladosti… Kako ćemo tu smrt i teška stradanja objasniti njihovim obiteljima.. svima nama ..???

Piše: Željko Sačić

U srijedu ujutro napadnuto je hrvatsko vozilo u Afganistanu pri čemu su tri naša vojnika ozlijeđena. Nakon informacije da je najteže ozlijeđeni hrvatski vojnik izgubio život, dok su druga dvojica zaprimili ozljede ruke i noge reakcije u hrvatskoj javnosti su velike. Mnogi postavljaju pitanje zašto je do ovoga moralo doći ?! Za Nacionalno.hr svoj komentar dao je general Željko Sačić:

Užasno ubojstvo i teško sakaćenje hrabre hrvatske mladosti… Kako ćemo tu smrt i teška stradanja objasniti njihovim obiteljima.. svima nama ..???

Velika Ameriko…predsjedniče Trump, vidiš, pratiš, čitaš…hrabri vojnici, Hrvati, za vaše geostrateške interese i pod vašim zapovjedništvom , daleko od Hrvatske – ginu…Talibani nas napali…..govoreći , opravdavajući zločinački samoubilački napad, time, da su naši momci bili: “preobučeni američki vojnici”…i “pripadnici CIA-e..”.

Naravno…laži…ali, zlo je učinjeno …Što ćemo sa položajem Hrvata u BiH.., sa nabavkom sofisticirane vojne opreme za našu obranu!?? Vaši stari traktori i kamioni ….nisu nam više od pomoći… Napravite nove prosudbe i vojnopolitičke, geostrateške analize.. što očekujete od Hrvata na Jugoistoku Europe ?? Što nam garantirate….što mi dobivamo??