Željko Sačić: Gospodine Plenkoviću dobro bi bilo da odete u parkić na “kavu za van”

Željko Sačić/Izvor: Nacionalno

Iako je Vlada donijela navodne mjere popuštanja koje bi se trebale primjenjivati od 15. veljače, hrvatska javnost “bruji” različitim komentarima. Najviše je upitnosti u hrvatskoj javnosti kome su te “mjere” namjenjene, poglavito jer u cijeloj priči spominju se i kockarnice koje u ovo vrijeme zaista su potrebne napaćenom hrvatskom narodu, dok s druge strane ugostiteljima se i dalje drži “ključ u bravi”

Evo kako je to pokušao objasniti vladajućoj ekipi i samom premijeru Andreju Plenkoviću saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić.

“Otvaranje kladionica, automat klubova i casina”, rekao je Plenković.
Jadno, nerazumno, protuobiteljski i neodgovorno od Vas predsjednice Vlade g.Plenkovicu..Pa zar je moguce da su Vam interesi i sociopatoloske ovisnicke potrebe kockara, notornih i asocijalnih lijencina , dokolicara,” bonvivana” , neodgovornih neradnika i hazardera, vazniji od zastite i ozivljavanja naseg vec zamrlog ugostiteljstva, od spasa tisuca i tisuca proizvođaca hrane, pića , pruzatelja usluga u turizmu , ugostiteljstvu.. ?? Doista sramotna, štetna i neocekivana Vaša odluka i ljudi koji Vas okruzuju ? Pa kakvu poruku Vi danas šaljete hrvatskoj javnosti??
Hrvatskim radisnim i postenim ljudima, hrvatskim obiteljima, poduzetnicima, ugostiteljima, poljoprivrednicima, vinarima, pivarima, ..mladim ljudima?? Takvim “mjerama” , zasigurno , sve cete dodatno unistiti i osiromasiti..A hvalite se da ste pobijedili gripu .. cak i Koronu…kako stvari stoje, vec drugi put, ali nazalost i – “ZDRAVU PAMET!!??
Ostaje nam nadati se ( i boriti se ) za Vase pravo da Vi i svi Vasi neodgovorni suradnici, sto prije negdje pocinjete u miru , u parkicu, piti “kavu za van” .