Željko Sačić: Dramatična poruka bratu po oružju !!!

Izvor: FB

Evo ,za danas dosta objava,..al ovo jos moram,da ne zakasnim…


“Ratni moj Miljane, tek sad vidis sa kakvim budalama, niš koristi, neinteligentnim kukaveljom si se okružio,kadrovirao ih, još gore,”radio” s njima nesto…protiv nekoga…Sad Ti je moj savjet,ako Te zove neki Tvoj bliski prijatelj iz Mupa npr.zamjenik glavnog ravnatelja policije, Josip Čelic na “kavu” ,ni slučajno pristati, izmotavaj se kako znaš i možeš ( jer znaš i sam kako je to završilo prije nekoliko godina – samnom!).

No,ako se ne mozes izvuć, ako već moraš ići, spakiraj stvari(najnužnije pidžamicu,i sl.) i pješice ili taxijem, da ne mora netko poslije imati brigu s Tvojim autom.. ( kao sto su moji frendaci Mika i Rogic imali ,onomad,s mojim,).

Pretraga doma Ti ,vrlo vjerojatno, slijedi, no, tu Ti je kao policajcu ,sve jasno, što moraš prije, a što poslije uraditi. …Na kraju,najbolje je da se braniš – šutnjom, najpametnije u ovo Bozicno vrijeme,..sve drugo je ,kako sad stvari stoje, još veći ukop..i …što još da Ti velim…??

Da, najgore Ti je prvih tri četri dana,dok ne vidiš najmilije, poslije je lakše..Zato, stisni zube i – izdrži! Možes Ti to, pa čak ako i lisice sjevnu! Bilo je i gorih dana!