Zekanović: “Očekujemo pun autobus saborskih mandata”

U sklopu izborne kampanje kandidati Domovinskog pokreta Miroslava Škore danas boravili u Ličko senjskoj županije, Gospiću i Otočcu.

Nositelj liste za 9. Izbornu jedinicu Hrvoje Zekanović u gradu Otočcu sa stranačkim kolegama i kolegicama susreo se i sa gradonačenikom Otočca Stjepanom Kostelcom koji je pružio potporu Domovinskom pokretu.

Tom prigodom Hrvoje Zekanović kazao je da očekuje sjajan rezultat i da su ovi izbori velika prekretnica za čitavu Hrvatsku državu, siguran je da će hrvatski narod Like preoznati njihovu opciju Domovinskog pokreta.

Posebno je istaknuo zadovoljstvo što je na njihovoj listi dr. Mirjana Vrkljan Radošević koja je, kako je kazao, jamac njihove vjerodostojne politike, politike koja sigurno neće iznevjeriti stanovništvo Like.

Priželjkujemo jedan sjajan rezultat, osjećamo ga, i pozivamo sve Ličane i Ličanke da 5. Srpnja obavezno izađu na izbore, kazao je Zekanović.

Kandidatkinja na isti Domovinskog pokreta u 9. Izbornoj jedinici Mirjana Radošević Vrkjan istaknula je da je oko godinu, godinu i po u lokalnoj politici, a Domovinskom pokretu pridružila se jer je stava da samo zajedništvo može donijeti promjene, i upravo to nudi Domovinski pokret Miroslava Škore.

„Miroslav Škoro pokazao se kao čovijek koji oko sebe može okupiti dovoljan broj pametnih, stručnih i sposobnih ljudi koji mogu pokrenuti promijene u Hrvatskoj, a svi smo svjesni da zadnjih 20 godina država ide u krivom smjeru i da su apotrebne korijenite promjene.Želim raditi za dobrobit ovog kraja, za dobrobit cijele Hrvatske“, kazaa je Mirjana Radošević Vrkljan.

Na upit novinara koliko saborskih mandata očekuje, Hrvoje Zekanović je kazao:
„Očekujemo skoro pun autobus, zna se što je autobus, kombi je kombi ali autobus je autobus“.

Oko mogućih koalicija Zekanović kaaže:
„ Ne bih govorio o koalicijama ali jasno treba reći da smo javnosti rekli da gospodin Pupovac i gospodin Bernardić više nikada neće biti na vlasti“.