Žejko Kerum: Da je po božju i ljudsku, sve protukandidate satarem!

Željko Kerum danas je rekao da on za razliku od drugih, ljudima nudi iskrenost i dostupnost, a svi samo traže za sebe novac. Drži da u 9. i 10. izbornoj jedinici nema jaku konkurenciju i da je to sve treća ili četvrta liga.

„Nisu se dokazali kao dobrotvori, kao ljudi da su nešto davali. I ona iz Kanade, ona pendrek policajka, i ona nešto mulja već 20 godina, to vam govorim, samo gledaju kako će se uhljebiti. Da je po božju i po ljudsku, ja ih sve satarem. Ali tu je pritisak medija, klevete.. pitam se ponekad što mi to sve treba“, pita se Kerum i odmah odgovara da ga naprijed tjera nepravda koju vidi i prkos, prenosi N1.

Nije htio komentirati stečaj vlastite tvrtke i dugove kazavši tek da se to povlači svaki put kad su izbori, a uopće nije tema.

Kaže da je bilo stečajeva prije i bit će ih opet. To vodi sud i završavat će se, to je jedna od mojih firmi, stvar je recesije 2008., to moja konkurencija sada koristi“, kazao je.

Rezultati izbora bit će tijesni, procjenjuje i upitno je hoće li se ponavljati.

„Doći će do izražaja ovi treći, bit će teški knap“, rekao je i ponovio tezu u velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a kao dobrom rješenju. Ublažio je i retoriku prema Škori pa dodao da ga nikad nije klevetao, već u svim svojim nastupima nastoji da se narod malo i zabavi.