Zdravko Mamić najavio izvanrednu pressicu, što je tema …?!

Foto screenshot

Zdravko Mamić najavio je izvanrednu medijsku konferenciju.

Savjetnik Dinama odlučio je svoj novi ‘urbi et orbi’ održati u petak 8. prosinca u podne. Njegovu medijsku konferenciju moći ćete pratiti i preko Facebooka, odnosno, na njegovom službenom profilu na kojem će biti prijenos uživo.

Najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa kratko je poručio: “Pozivam vas da sutra, u petak 8.12.2017., od 12 sati pratite uživo moju press konferenciju putem Facebook livea na mojoj službenoj Facebook stranici! Vidimo se”.

O čemu će Mamić govoriti to se još ne zna, ali tema je zaista pregršt s obzirom na to da hrvatski nogomet svako malo potresaju svakojaki skandali i senzacije. Na repertoaru bi moglo biti trenutno stanje u HNS-u i izbori za predsjednika Saveza, Dinamova titula jesenskog prvaka, prolazak Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Neizostavna tema vjerojatno će biti suđenje Mamiću i partnerima za izvlačenje novca iz Dinama, a možda se Mamić spomene i tajnog sastanka s Miškovićem, odnosno njegove medijske konferencije u kojoj je predstavio plan za spas Rijeke i hrvatskog nogometa.

Možda će iznova tema biti osobni napadi na njega, Cvitanovića, možda i požar na automobilu u vlasništu šefa osiguranja Dinama, Kreše Antolića, možda čak i isplata duga Draženu Ladiću. Možda se dotakne i Šimića i partnera, koji su ga često spominjali u svojoj predizbornoj kampanji. Možda spomene i Plenkovića…

Sve u svemu, vjerojatno će to biti još jedna maratonska medijska konferencija, ‘mamićevska’ rekli bi. (Dnevno.hr)

Pozivam vas da sutra, u petak 8.12.2017., od 12 sati pratite uživo moju press konferenciju putem Facebook livea na mojoj službenoj Facebook stranici! Vidimo se!

Posted by Zdravko Mamić on 7. prosinca 2017