Zbog napada na Pupovca uhićen Saša Mučknjak, bivši sparing partner Cro Copa

Izvor: Nacionalno/D.Prša

Kao što smo već javljali, Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je osumnjičeni 36-godišnjak 28. rujna 2018. godine, u 14.10 sati, na tržnici Dolac bacio ostatke hrane na 63-godišnjeg saborskog zastupnika čime je ispunio obilježja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policija je osumnjičenog 36-godišnjaka, uz optužni prijedlog, dovela na Prekršajni sud u Zagrebu, izvijestila je policija.

Jutarnji tvrdi kako je za napad osumnjičen Saša Mučnjak, inače vlasnik ljubičastog pojasa brazilskog jiu-jitsua iz Gračana, a koji je nekad bio sparing partner Mirku Filipoviću s kojim se razišao još 2011. godine. Nakon suradnje s Cro Copom otišao je u SAD i sparirao s bivšim prvakom teške kategorije UFC-a, Amerikancem hrvatskih korijena, Stipom Miočićem.