Zbog dolaska političara Knin strogo zabranio odlaganje smeća

Kninska gradska tvrtka Čistoća i zelenilo obavijestilo je građane Knina da je sljedeća dva dana strogo zabranjeno odlaganje otpada po cesti, nogostupu, zelenoj površini ili bilo kojoj javnoj površini zbog dolaska visokih državnih dužnosnika na proslavu Oluje.

“Prigodom obilježavanje Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 22. obljetnice Oluje povodom čega u Knin dolaze visoki državni dužnosnici, djelatnici poduzeća Čistoća i zelenilo Knin, u dogovoru s policijom, sutra će izmjestiti spremnike za odlaganje otpada.

Ovim putem molimo naše sugrađane da u dijelovima grada gdje kontejneri budu izmješteni, prikupljeni otpad odlažu u privremeno zatvorenim vrećama za otpad u svojim dvorištima ili suterene zgrada, a kada kontejnere vratimo na ustaljene lokacije, da isti otpad odlažu u njih U navedenom periodu strogo je zabranjeno odlaganje otpada po cesti, nogostupu, zelenoj površini ili bilo kojoj javnoj površini”, obavijestili su iz tvrtke Čistoća i zelenilo uz napomenu da će kontejnere na mjesto vratiti u noći sa subote na nedjelju, prenosi portal Šibenik.in.