Zastupnici Totgergeli (HDZ) i Hrebak (HSLS) u samoizolaciji

Saborski zastupnici Miro Totgergeli (HDZ) i Dario Hrebak (HSLS) od srijede se nalaze u samoizolaciji jer su bili na sastanku s državnim tajnikom Ministarstva prometa, za kojeg je utvrđeno da je zaražen koronavirusom, doznaje u četvrtak Hina.

„Jučer sam poštivajući sve epidemiološke mjere bio na obilježavanju Dana grada Grubišnog Polja, a navečer sam obaviješten da mi je službeno određena mjera samoizolacije do 13. studenoga, jer je državnom tajniku iz Ministarstva prometa s kojim sam dan prije bio na kratkom sastanku o našoj brzoj cesti, potvrđen pozitivan test na koronavirus”, objavio je HDZ-ov zastupnik Totgergeli u četvrtak na svojem Facebook profilu.

Dodaje kako nema nikakvih tegoba i simptoma i osjećam se dobro. “Ali pridržavam se određenih mi mjera prema uputama stručnjaka. Budimo odgovorni jedni prema drugima. Čuvajte se i ostanite zdravi”, objavio je Totgergeli.

HSLS-ov saborski zastupnik i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak informaciju o mjeri samoizolacije potvrdio je lokalnom portalu Bjelovar.live, također navodeći sastanak s državnim tajnikom Ministarstva prometa kao povod spomenutoj epidemiološkoj mjeri.

(Hina)