Zašto su marginalizirani hrvatski branitelji srpske nacionalnosti !?

Pero Kovačević

Piše: Pero Kovačević

Je li Milorad Pupovac, “okorjeli etnobiznismen”, koji je na etnobiznisu izgradio svoju sveučilišnu i političku karijeru, kako ga je nazvao Ivo Josipović ili je Srbin po zanimanju, kako ga naziva Mladen Pavković ili oboje, prosudite sami ili je borac za ljudska prava kako se samo proglašava i kako ga predstavljaju “ljevičarski mediji”.

Sigurno je jedno da on Hrvatsku ne voli.

Milorad Pupovac je uz pomoć HDZ-a i SDP-a kao njihov koalicijski partner uspio marginalizirati hrvatske branitelje-srpske nacinalnosti da javno djeluju i kažu svoj stav, sud u vezi mnogih aktualnih pitanja koje Pupovac po dirgentkoj palici Vučića odnosno tzv “antifašista” otvara počev od ćirilice pa pozdrava “Za dom spremni”, HOS-a i nadalje. Stav i sud hrvatskih branitelja-srpske nacinalnosti imao bi za mene istinsku i pravu snagu, a vjerujem i vas. Pozvaniji su i kompetentniji progovoriti o svim tim pitanjima prije Vučića, Nikolića, Pupovca i njima sličnim.

Nažalost, Pupovac ih je uz pomoć HDZ-a i SDP-a uspio marginlizirati jer su oni za njega i njegove istomišljenike koji su se pobunili protiv Hrvatske “izdajnici”,a za “velike Hrvate”- pripadnike tzv “Munchen bojne” naprosto Srbi .