Zahvalnica gradonačelniku Dumboviću na humanosti

Zahvalnicu za potporu koncertu za „Život s manje boli“ u ime Dijabetičkog društva Sisak Darinku Dumboviću, gradonačelniku Grada Petrinje, uručio je danas Darko Velhes, predsjednik Društva.

„Gospodinu gradonačelniku Darinku Dumboviću htio bih u ime Dijabetičkog društva grada Siska zahvaliti i u svoje osobno što je sudjelovao u projektu „Život s manje boli“, a ujedno i bio prisutan na humanitarnom koncertu, koji se održao 27.4. u dvorani Brezovica.

Ovim načinom mu se Društvo još jedanput zahvaljuje na humanitarnoj gesti, što nam je pomogao, jer bez gospodina Darinka Dumbovića i njegova obola prema Dijabetičkom društvu u gradu Sisku sigurno ne bi takav projekt uspio.

Još jedanput mu se od srca zahvaljujem.“ – rekao je predsjednik Velhes te o daljnjim planovima naglasio:

„U planu nam je da napravimo još jednu suradnju što se tiče edukativnog programa za dijabetes s Petrinjskom kućom zdravlja. Uključena su razna mjerenja; od mjerenja glukoze u krvi, mjerenja triglicerida i ukupnog kolesterola.Grad Petrinja i Dijabetičko društvo nastavljaju povodom toga daljnju suradnju.“

Gradonačelnik Dumbović se nadovezao kako će uvijek biti uz Društvo i davati potporu jer njihov rad i suradnja koja će se nastaviti i kroz Petrinjsku kuću zdravlja neizostavan su dio života svakog našeg građanina i nadogradnja zdravstvenog standarda. I kao takvi su u Petrinji uvijek dobrodošli.