Zagrepčanka ženi slala fotke s njezinim mužem, prijetila joj i ratom

Žena (30) je u Zagrebu proglašena krivom i osuđena zbog nametljivog ponašanja prema supruzi i ocu njezina ljubavnika.

Prema presudi, ona je od veljače do rujna u Zagrebu učestalo slala poruke ženi njezina ljubavnika te ju “pritom vrijeđala da je ružna, debela, da je njezina majka kriva zbog njenog izgleda, da je jadna te joj slala SMS-ove prijetećeg sadržaja da će vidjeti što slijedi, da će biti III. svjetski rat”.

Osim toga, supruzi i njezinoj majci poslala je “fotografije pornografskog sadržaja s ljubavnikom, dolazila do zgrade na adresu prebivališta roditelja supruge i jednom došla do ulaznih vrata njihovog stana, gdje je nastojala razgovarati s njenim ocem, koji ju je istjerao”, piše Danica.

Njezinoj majci predstavila se da je supruga muža njezine kćeri, nazivala i ostale članove njezine obitelji, a njezinoj sestri poslala više SMS-ova. To je kod supruge njezina ljubavnika “izazvalo osjećaj straha za vlastitu sigurnost, kao i za sigurnost članova njezine obitelji te osjećaj uznemirenosti i tjeskobe”.

Zatim je od veljače do svibnja u Zagrebu učestalo slala SMS-ove uvredljivog sadržaja i ocu njezina ljubavnika kojima je “vrijeđala njega, njegovu suprugu i njihova sina, a u ulici njegova prebivališta i okolnim ulicama ostavljala papiriće na kojima je ispisala za njegovog sina da ima izvanbračnu djecu”.

Djevojka je sve priznala. Pravdala se time da je ljubavnik “otac dvoje njezine djece koje nikada nije priznao pa su išli na DNA analizu, niti on za njih plaća alimentaciju”.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna i 30-godišnjakinja, inače samohrana i nezaposlena majka, na nju se može žaliti.