„Vukovar to smo Mi“-„ Nexe Team“ i “Bojna Sokolovi” zajedno

U  zapovjedništu  “5.gbr Slavonski Sokolovi” u Vinkovcima održan je radni sastanak predsjednika URT „ Nexe Team“ Našice Tomislava Gall sa zapovjednikom  Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske , brigadnim generalom  Mijom Validžić  i  zapovjednikom 1. bojne Sokolovi , pukovnikom Robertom Poljak.

Tema radnog sastanka bio je nadolazeći 3. memorijalni ultramaraton „ Vukovar to smo Mi“ koji će se trčati 23. studenog od Našica do Vukovara u dužini od 90 km.

Tomislav Gall istakno je da je URT „ Nexe Team“ Našice započeo aktivnu suradnju sa  oružanim snagama  Republike hrvatske tijekom održavanja najvećeg štafetnog ultramaratona „ Od velikog do malog Vukovara“  Vukovar-Sunja u dionici od 349 km koji se održao  od 22-24. ožujka 2019. godine kada su pripadnici  Gardijska oklopno-mehanizirane brigade „ Sokolovi“  sa ostalim sudionicima istrčali ovu utrku.

URT „ Nexe Team“ Našice posebno je ponosan što  aktivnim članstvom ima i pripadnike hrvatske vojske koji sa ponosom trče memorijalne utrke u spomen na sve žrtve domovinskog rata, ističe Tomislav Gall

Brigadni general Mijo Validžić i pukovnik Rober Poljak istaknuli su da je velika čast svakog hrvatskog vojnika trčati memorijalne utrke kako se istina o Domovinskom ratu nikada ne bi zaboravilia  te da će se pripadnici  „5. gbr Slavonski Sokolovi“ spremno odazvati, aktivno sudjelovati i pružiti logističku podršku u održavanju 3. Memorijalnog ultramaratona „ Vukovar to smo Mi“.