Vučetić izbačen iz Kluba Mosta, za odluku doznao od novinara

Nezavisni saborski zastupnik Marko Vučetić danas je izbačen iz saborskog Kluba Mosta, a na svom Facebook profilu objavio je da mu to nitko nije rekao nego je o svom izbacivanju iz Kluba doznao od novinara.

“Prije 10 minuta me nazvala novinarka i obavijestila da, prema današnjem dopisu iz Kluba Mosta nezavisnih lista, više nisam član toga kluba. Zanimljivo je da tu informaciju nisam najprije ja primio, ali je razumljivo zašto”, napisao je Vučetić na Facebooku. I na službenim internetskim stranicama Sabora Vučetić više nije na popisu članova Kluba Mosta.

Smatra kako je razlog za njegovo izbacivanje taj što se Most udaljio od nezavisnih. “Razlog je jednostavan: Most se toliko udaljio od nezavisnih, da više nije moguća niti pristojna komunikacija. Znam da hrabrosti imaju, stalno o njoj govore u kontroliranim uvjetima Sabora i konferencija za medije”, napisao je Vučetić na Facebooku.

“Već sam rekao da je moj zadatak demonstrirati nezavisnost, a da je teret dokazivanja otvorenosti prema nezavisnima na stranačkom Mostu. Nezavisnost sam demonstrirao i nastavit ću je demonstrirati, jer moja nezavisnost nije bila vezana, nije vezana, niti će biti vezana uz stranku, neovisno kako se ona zvala, pa i stranka Most”, zaključio je Vučetić.

Prije 10 minuta me nazvala novinarka i obavijestila da, prema današnjem dopisu iz Kluba Mosta nezavisnih lista, više…

Objavljuje Marko VučetićPonedjeljak, 9. srpnja 2018.