Vrkljan: Više puta sam rekao da nikada neću stati uz i podrźati platformu koju okuplja Milanović i Grbin

Saborski zastupnik Milan Vrkljan danas je objavio na svojoj Facebook stranici razloge zbog kojih je kako kaže ” glasovao protiv prijedloga Milanovićeve političke platforme gdje su se okupili Grbin, Benčić, Grmoja, Orešković, Penava….”
Ovo njegove objave:
Ja sam jučer glasovao protiv prijedloga Milanovićeve političke platforme gdje su se okupili Grbin, Benčić, Grmoja, Orešković, Penava…… .
Više puta sam rekao da nikada neću stati uz i podrźati platformu koju okuplja Milanović i Grbin.
Desno od HDZ-a u Saboru imaju 24 mandata, pozivao sam više puta da se te opcije trebaju ujediniti oko zajedničke platforme i biti oporba. To nije prihvaćeno i na slijedećim parlamentarnim izborima morat će odgovoriti i na to pitanje.
Podvale oko “ideološkog moratorija” služe samo jednom cilju. Dovesti Peđu Grbina na vlast u Hrvatskoj. Sve je to platforma Milanovića i ljevičara.
To je prijevara hrvatskog naroda. Ne smijemo zaboravio njegov mandat kao premijera?
On je sustavno izazivao ideoloŝke sukobe na političkoj sceni.
Njegov mandat je bio obilježen crtanjem svastike na Poljudi, za čije potrebe i tko je bio naručitelj nikada nije odgovorio, niti njegov ministar niti on, sukobljavao se sa braniteljima, kriminalizirao HOS i HV, istim smjerom je nastavio i kao predsjednik RH.
Pokuŝao nas je posvaditi sa svim europskim Vladama, branio Perkovića i Mustača i izazvao sukob sa Njemačkim pravosuđem, svađao nas sa Bošnjacima. Jedini je europski političar koji je negirao genocid u Srebrenici. Njegov politički partner u BiH je Dodik, političar koji je na svim crnim listama zemalja EU i USA.
Dodik je političar koji nije dobrodošao u niti jednu zemalju EU, jedino na Pantovčak dolazi kad hoće. Obično je to izmeđ dva odlikovanja koje dobije od Putina.
U gospodarskom dijelu njegov premijerski mandat bio je obilježen snižavanjem cijene rada, padom plaća, mirovina, stečajnim i ovršnim postupcima u kome je desetke tisuća radnika ostalo bez posla, a 240 tisuća je postalo zarobljenici banaka ili financijskih lihvara.
Upravo on i njegov ministar Vrdoljak otvorili su put korupciji u energetskom sektoru, plin, nafta, alternativni izvori energije….Njih dvojica posravili su političke pretpostavke za kasniju milijunsku aferu Krš Pađene.
Vrdoljak i danas vodi i otvara nove pogone po Slavoniji koje nikome ne trebaju osim njemu i korumpiranim pojedincima u Ministrstvima.
Još i danas u ministarstvu gospodarstva radi Milatić, doveo ga Vrdoljak, kao državni tajnik za energetiku.
Nema niti jedne afere u tom sektoru u kojoj on nije ključna osoba.
Takvi ljudi okupljaju se kao lažna oporba i oni bi vodili Hrvatsku.
Ja u to ne vjerujem!
Ja nisam frustriran pa da me navuku na rušenje hrvatske!
Dolazak na vlast istočne agenture okupljene oko Milanovića je rušenje Hrvatske i našeg članstva u EU. NATO, schengenu i eurozoni.
Zna se tko u Hrvatskoj i u Hrvatskom Saboru nije imao političkog sluha niti volje podržati Ukrajinu.
Zna se i zašto.!
Upravo ta politička opcija jučer je pokušala rušiti vlast u RH.
Na žalost, europska većina u Saboru ali i u RH tanka je i to je dodatni razlog da se Pravedna Hrvatska bori za europske vrijednosti a ne za jeftino politikanstvo.
Pravedna Hrvatska ima jako puno zamjerki kako funkcioniraju ministri i Vlada.
Glavna zamjerka je urušavanje institucija koje HDZ nije spriječio.
Jučer, kod glasovanja bio sam suzdržan kod prijedloga HDZa a bio sam protiv prijedloga koje je ponudio Milanović i oporba.
Da sam glasovao drugačije bilo bi to u suprotnosti politici koju vodi Pravedna Hrvatska
Treba nam Pravedna Hrvatska.