Vrdoljak: “HNS od danas uvodi novinu u hrvatski politički prostor”

Izvor: D.Prša/Nacionalno

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak organizirali su konferenciju za novinare, na kojoj predstavljaju online platformu za javno i potpuno transparentno praćenje procesa obrazovne reforme pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Iz HNS-a su kazali da se radi o novosti na hrvatskoj političkoj sceni te da je riječ o online platformi za javno i potpuno transparentno praćenje procesa obrazovne reforme.

“HNS danas u politički prostor uvodi jednu novinu koji mislim da nedostaje u politici i nadam se da će ga slijediti i ostlai politički akteri. Od danas svi građani u Hrvatskoj na platformi na stranicama HNS-a mogu u realnom vremenu pratiti proces Ministarstva znanosti koji se odnosi na obrazovnu reformu.

Točno će se vidjeti što je do sada obavljeno i kada, koji su procesu danas u tijeku, a koji su pred nama. I u realnom vremenu na sva možebitna pitanja svi vi, a i građani, mogu vidjeti kako se proces razvija i u kojim se rokovima dolazi do realizacije”, rekao je Vrdoljak.