Vlatka Pokos brutalno i primitivno izvrijeđala predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

Napokon je hrvatska javnost uspjela dobiti jednu iznimno “kvalitetnu, poučnu i stručnu analizu” vezanu za predsjedničke kandidate, no ovaj put analizu o predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović, i to od nekad popularne televizijske voditeljice Vlate Pokos, poznatije po prenemaganjima i punjenju naslovnica portala i novina o svojem djevičanskom ponašanju i upornom uvlačenju ovim i onim, samo da bi bila u središtu elitne hrvatske javnosti.

Kako ju hrvatska javnost nije imala po ničem lijepom zapamtiti, osim po prenemagajućim ispadima u javnosti, nestala je s hrvatske scene i već nekoliko godina živi u Kanadi (pitaj boga od čega i koga) ali ne propušta priliku da preko društvenih mreža djeli stručne analize, pogotovo one koje se odnose na političku scenu u Hrvatskoj.

Ovaj put Vlatka Pokos prešla je sve granice kulturnog, normalnog a može se reći i ženskog ponašanja jer je vulgarno, uličarski i podlo (kako vjerovatno samo njoj to i dolikuje) izvrijeđala aktualnu predsjednicu i predsjedničku kandidatkinju za predstojeće izbore Kolindu Grabar Kitarović.

 Na svojem Instagram profilu za aktualnu predsjednicu Republike Hrvatske i sadašnju predsjedničku kandidatkinju HDZ-a, Kolindu Grabar-Kitarović napisala sljedeće ”epitete”.

Nazvala je Kolindu  “ruglom”, “sramotom”, “cirkusanticom”, “pevaljkom” i “poniženjem za Hrvatsku” te njeno ponašanje za vrijeme mandata opisala kao “bijedno i van pameti”.

Uz njezinu objavu, uz ironičnu lutku s likom Kolinde Grabar-Kitarović, odjevene u haljinu nalik odjeći Djeda Mraza, sa oružjem velikog kalibra napisala je “zvijezda ugaslog sjaja” ovo:

“Nisam u posljednje vrijeme komentirala ‘precjednicu’ dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije.

Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH”, napisala je Vlatka Pokos i pokazala svu svoju vrijednost, kao tkz. umjetnica, voditeljica, glumica i žena. Zaslužila je zaista epitet najpoznatije sponzoruše koju je hrvatska ikada imala.

https://www.instagram.com/p/B5saLvVpFqF/?utm_source=ig_web_copy_link