Vlada imenovala članice Vijeća za provedu kodeksa ponašanja dužnosnika

Izvor: Nacionalno/D.Prša

Vlada RH u petak je na zatvorenoj sjednici imenovala članice Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja državnih dužnosnika te donijela niz razrješenja i imenovanja u stalnim radnim tijelima Vlade i drugim institucijama temeljem imenovanja novih članova Vlade.

Tako je Nataša Tramišak razriješena, a Šime Erlić imenovan novim članom Vladine Koordinacije za unutarnju i vanjsku politiku. Ivan Paladina i Nataša Tramišak razriješeni su, a novim članovima Vladine Koordinacije za gospodarstvo imenovani su Branko Bačić i Šime Erlić.

Branko Bačić imenovan je novim članom Vladine Kadrovske komisije. Umjesto Ivana Paladine, Branko Bačić imenovan je novim predsjednikom po položaju Centra za restrukturiranje i prodaju.

Umjesto Ivana Paladine i Nataše Tramišak, Branko Bačić i Šime Erlić imenovani su novim članovima Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvitak, stoji u priopćenju.

Osim toga, Šime Erlić zamijenio je Natašu Tramišak na mjestu predsjednika Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara. Nadalje, Ivan Paladina i Nataša Tramišak su razriješeni, a Branko Bačić i Šime Erlić imenovani novim članovima Međuresorne radne skupine za europski semestar.

Umjesto Nataše Tramišak, novim predsjednikom Upravnog vijeća Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije imenovan je Šime Erlić.

Bačić i novi predsjednik UV Fonda za obnovu

Ivan Paladina razriješen je, a Branko Bačić imenovan novim predsjednikom Upravnog vijeća Fonda za obnovu Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije, dok je Natašu Tramišak na mjestu članice tog Upravnog vijeća zamijenio Šime Erlić.

Dosadašnja predstavnica Vlade u Gospodarsko-socijalnom vijeću Nataša Tramišak je opozvana, a novim predstavnikom imenovan je Šime Erlić.

Ivan Paladina razriješen je dužnosti predsjednika Upravnog vijeća Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, a Branko Bačić je imenovan novim predsjednikom, dok je umjesto Nataše Tramišak novim članom tog Upravnog vijeća imenovan Šime Erlić.

Šime Erlić imenovan je novim članom Vijeća za sustav unutarnjih kontrola u javnom sektoru, umjesto dosadašnje članice Nataše Tramišak.