Višnja Pevec nakon dugo vremena zapjevala na pozornici

Izvor: bjelovar.info

U organizaciji Kluba žena Bjelovar, u subotu 23. travnja u restoranu Golub, održana je vesela zabava ususret Međunarodnom prazniku rada. Pjesma i ples okupila je oko 80-tak članova i prijatelja Kluba koji su se družili do ranih jutarnjih sati.

Višnja Pevec zapjevala je na proslavi u Bjelovaru gdje se zabavljala sa svojim suprugom Zdravkom Pevecom.

Poduzetnica i pjevačica Višnja Pevec pobrinula se za dobru zabavu i zapjevala na jednoj proslavi održanoj u Bjelovaru, što su popratile i kamere portala bjelovar.info koje su se tamo našle, a čini se da se i dobro snašla iako ju dugo nismo vidjeli na pozornici.

https://bjelovar.info/

Višnja je zapjevala uz bend Bolero, a u nekoliko je minuta otpjevala pjesme Hanke Paldum, YU grupe i Mladena Grdovića, a njezin suprug Zdravko Pevec sve je zabilježio mobitelom za uspomenu.

Višnja se na hrvatskoj estradi pojavila prije deset godina, objavivši duet sa Zvonom Bohemom “Ti si sve što meni treba”, a 2018. godine vratila se nakon duže pauze s pjesmom “Crna Višnja”.

“2008. sam imala zadnje snimanje i zadnji nastup, prije 10 godina. Nedostajalo mi je, ali ja prilazim gdje god se svira, gdje god čujem glazbu, uvijek prilazim glazbi“, izjavila je tada Višnja za In magazin.