Virtuosz j.d.o.o. preuzeo vlasništvo nad portalom ‘Glas otoka’

Elektronička publikacija Glasotoka.hr, naslijednik otočnog portala Apsyrtides.info, prešla je u ruke pravne osobe, odnosno jednostavnog društva “Virtuosz”.

Upravljačka struktura neće se mijenjati osim što Glas otoka postaje pravni subjekt, dok je ranije portal Apsyrtides.info vodila fizička osoba. Glavni urednik, ujedno i direktor društva, ostaje isti, a novost je i postupno širenje na sve hrvatske otoke. Glasotoka.hr tako postaje specijalizirani portal za hrvatsko otočje, te je kao takav trenutno jedini opće-informativni medij na području Lijepe naše koji svakodnevno donosi vijesti od interesa za cjelokupno otočno stanovništvo. 

Promjena nad vlasništvom posjetiteljima donosi mogućnost oglašavanja, stoga je za te potrebe otvorena i adresa e-pošte marketing@glasotoka.hr. Ovaj medij osim što odskače svojom neovisnošću, svoj reklamni prostor nudi po povoljnijim cijenama u odnosu na konkurentne portale. Virtuosz j.d.o.o. za usluge informatičkog društva i trgovinu u svom portfelju ima i ostale djelatnosti koje će biti usmjerene razvoju tvrtke i hrvatskih otoka, a ponuda svih djelatnosti će uskoro biti predstavljena na internetskoj adresi www.virtuosz.hr. Između ostaloga, društvo uskoro izlazi s novim informativnim portalom koji će se usmjeriti ka nacionalnoj politici.

Glas otoka možete pratiti na istoimenoj Facebook stranici, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Pošaljite objavljujemo, dojavite istražit ćemo!