Viktorija Kaleb: Ja kažem, da padom zločinca, trebamo graditi novu Hrvatsku

Ratni veterani pripadnici Udruge Hrvatski branitelji Domovinskog rata danas su  obilježili 26. obljetnicu početka formiranja 120.brigade ZNG-a Hrvatske vojske “Ban Toma Bakac” Sisak.
Ratni veterani pripadnici Udruge Hrvatskih branitelja Domovinskog rata obilježili su  26.obljetnicu i odali počast poginulim, umrlim, poginulim pripadnicima 120.brigade, kod Središnjeg križa na groblju Viktorovac i kod spomenika na Trgu dr.F.Tudmana u Sisku.
Zamjenica gradonačelnika grada Petrinje Viktorija Kaleba tom je prigodom kazala:
Danas kao i na svakom mjestu mjestu gdje su spomen obilježja naših branitelja, uvijek jesam i uvijek ću ponavljati da smo im beskrajno zahvalni i da ih se s poštovanjem i molitvom uvijek sijećamo”.
Dodala je da je osobito sretna, jer joj je u pola 4 u jutro njezin prijatelj, hrvatski emigrant javio da je konačno pao Tito.
“To je odlična vijest, protiv komunističkog totalitarnog sustava i jednoumlja zbog kojeg su se naši branitelji i borili, i napokon danas su dočekali pad zločinca.
Idemo graditi novu Hrvatsku, bit će to teško jer nije lako osloboditi se mentalnog komunističkog sklopa, no, imat ćemo našu Lijepu i milu Domovinu”, kazala je dogradonačelnica Kaleb.