VIDEO: Snaga ljubavi operne dive Antonelle Malis na Dalmatinskoj šansoni „Šibenik 2018“

Antonella Malis operna diva

Hrvatska operna diva Antonella Malis, sopranistica, iz koje uz eleganciju zrači profinjeni glas, zbog prirodnog, toplog i iskrenog estradnog pristupa publici, u zadnje je vrijeme nazočna na brojnim glazbenim manifestacijama diljem Hrvatske ali i svijeta.

Iskrenost i ljubav prema životu uz uvažavanje svega onog što ju okružuje postala je jedna od najprepoznatljivijih opernih diva koja i u ove ljetne dane neumorno stvara nove, sebi još uvijek nedovoljno otkrivene glazbene moći koje veličaju ljubav i život.

Potpuno je predana i opčinjena ljepotama života, što nastoji interpretirati kroz svoj profinjeni i zanosni glas, a što je publika itekako prepoznala. Antonella je osoba koja poštuje sve što je okružuje, a njeni najbliži, kao i njena publika to prepoznaju i cijene.

Nakon nedavnog posjeta Sarajevu za vrijeme Sarajevo Film Festivala otkrila je da sa popularnom bosansko hercegovačkom književnicom i producenticom Indirom Kučuk-Sorguč već neko vrijeme radi na zanimljivom glazbeno-scenskom projektu koji će ugledati svjetlo dana sljedeće godine.

Riječ je o prvom bosanskohercegovačko-hrvatskom mjuziklu «Most» u kojem Antonella igra lik Anđela koji svojom toplotom i ljubavlju povezuje dvije sukobljene strane i čini da ljubav nadilazi sve prepreke.
Koliko energije, htijenja, upornosti i ljubavi prema glazbi ima u ovoj gracioznoj opernoj divi potvrđuje i podatak koji nam je otkrila a tiče se daljnjih glazbenih otkrića.

Naime, Antonela je predstavila video spot pjesme „LUDI PIR“ ( glazba Emir Kulenović, tekst Vesna Bionović Grubić, aranžman Aleksandar Valenčić, klarinet Josip Mimica) s kojom će ove godine debitirati u natjecateljskoj večeri Dalmatinske šansone „Šibenik 2018.“ 18.kolovoza 2018.

Javnost će upravo uoči večeri Dalmatinske šansone imati po prvi put javno svjedočiti interpretaciji pjesme koju je snimila „Medvidprodukcija“ iz Pule, a sama pjesma po riječima Antonelle govori o dubokom principu ženskog srca, ranjenosti, strasti, ali i ljubavi koju prihvaća kao svoju najveću snagu i inspiraciju ženske senzualnosti osviještenog stanja voljenosti i postojanja.

U prvoj večeri Talijanske canzone 17. kolovoza Antonella će interpretirati svjetski poznatu pjesmu Parla Piu piano iz fima Kum/IL Padrino.

„U svakom slučaju u obje večeri pjevam i veličam snagu ljubavi naše najmoćnije energije strasti življenja. Prvu večer talijansku kanconu Parla piu piano, a u natjecateljskoj „Ludi pir“!!!