VIDEO/Škoro: Nakon krize više ništa neće biti isto, pa ni politička scena

Sučeljavanje predsjedničkih kandidata na HRT-u

Predsjednik Demokratskog pokreta Miroslav Škoro poručio je u nedjelju da će njegova stranka učinkovito raditi na rješenjima za gospodarsku krizu koja čeka Hrvatsku zbog epidemije, ističući da nakon krize više ništa neće biti isto, pa ni politička scena.

 Obljježavajući mjesec dana od osnivanja pokreta, koji od Ministarstva uprave još čeka na registraciju kao političke stranke, Škoro je putem Facebook profila naveo kako su članovi njegove stranke ljudi iz realnog sektora koji znaju naći rješenja, iako će podnijeti najveći najveći teret gospodarskog oporavka.

 Istaknuo je kako nitko ne zna koliko će kriza potrajati, da se hrvatski narod u povijesti prilagodio i na teže uvjete pa će i na ove, a “Domovinski pokret će snažno, odlučno i učinkovito djelovati u rješenjima dosad neviđene gospodarske krize koja nas čeka”.

 Članstvo je pozvao da fizički razdvojenost zbog krize nadomjesti komuniciranjem preko modernih tehnologija i alata, da budu strpljivi, čuvaju sebe i svoje obitelji te pomažu jedni drugima jer će kriza proći.

 “Proći će ova nevolja i siguran sam da nakon nje više ništa neće biti isto, pa ni politička scena”, naglasio je Škoro.

 Dodao je da Demokratski pokret ozbiljno ugrožava “korupcijom i stranačkim interesima umreženu trgovačku ekipu uhljeba”, te izrazio uvjerenje da će brzo biti riješena “birokratska prepreka” kako bi taj pokret bio registriran kao politička stranka.

Obraćanje Miroslava Škore o djelovanju Domovinskog pokreta uslijed gospodarske krize

Dragi prijatelji, Domovinski pokret će snažno, odlučno i učinkovito djelovati u rješenjima dosad neviđene gospodarske krize nastale zbog koronavirusa. Mi znamo i možemo jer smo iz realnog sektora. Pogledajte video-poruku

Objavljuje Miroslav Škoro u Nedjelja, 29. ožujka 2020.