Video/Škoro glasovao u Gračanima: “Sada idem na misu pa onda kući na ručak”

Miroslav Škoro u pratnji supruge i djece došao je na svoje biračko mjesto u OŠ Gračane. Nakon glasovanja poručio je glasačima: Birajte promjenu, ovako dalje ne ide…

Danas birači u Hrvatskoj odlučuje o budućnosti naše zemlje. S jedne strane je narod koji traži promjene, s druge strane je odnarođena politička klika različitih političkih orijentacija i boja, korumpirana, što smo raskrinkali na svim razinama u ovoj kampanji. Promjene se mogu dogoditi, a da bi se promjene dogodile, narod mora izaći, lošem vremenu unatoč i glasati, kazao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro nakon što je glasovao na biralištu u zagrebačkim Gračanima. Došao je u pratnji supruge i djece.

Zahvaljujem svima vama, medijima, zahvaljujem svim članovima glasačkih odbora i promatračima i pozivam ih da do kraja, profesionalno i odlučno, pošteno odrade ovaj festival demokracije i da vratimo Hrvatsku narodu – poručio je. Na pitanje ima li nekakav posebni ritual na današnji dan kazao je kako nakon glasovanja ide na misu u Sopnicu, a poslije toga na ručak.
Nikad neću posustati, tek sam krenuo’
Na pitanje je li ipak u zadnje vrijeme malo popustio odgovorio je:

Nisam u zadnje vrijeme posustao, dapače, mislim da smo odradili jednu savršenu kampanju u kojoj smo na svim raznima raskrinkali korupciju, nepotizam, režiju, loš igrokaz u koju su se uključili, za ne povjerovati, ali stvarno svi, na svim razinama kojima odgovara ovakav sustav. Nisam posustao, neću nikada posustati, dapače, tek sam krenuo – kazao je Škoro.

Da danas može pogledati svakog birača u oči kazao bi mu:

Birajte promjenu, ovako dalje ne ide, ovako dalje ne valja, danas odlučujemo za svoju nerođenu djecu, izađite na izbore i glasajte – naglasio je Škoro.
Na pitanje novinara a šta će biti ako ne ulazi u drugi krug?

Tko kaže da će bit drugog kruga? Hvala. – samouvjereno je odgovorio Škoro.

https://www.youtube.com/watch?v=w_hRDNH0nV0