VIDEO/Raspaljot Šerbedžije, Nobila i Končara – “Po šumama i gorama” !!!

Ovo društvo sa video snimke imat će puno neprospavanih noći zbog razmišljanja kome dati svoj glas na predstojećim predsjedničkim izborima. Svoje dvoumljenje kako se vidi na video zapisu, liječe uz hranu i pijaču ali i uz njima drage partizanske pjesme.

Snimka razdraganog društva sa Radom Šerbedžijom, odvjetnikom Antom Nobilom, poduzetnikom Dankom Končarom i Nemanjom Gospavićem, dečkom Milanke Opačić zapalila je društvene mreže.

Uz tamburaše, žensko društvo, iće i piće društvo se raspištoljilo uz splet partizanskih “poskočica”, a Rade Šerabedžija daje ritam tamburaškom orkestru lupanjem šakom po stolu.

Koliko je partizanskih pjesama odpjevano i dušu ovim građanima Hrvatske zalječilo, treško je reći ali nije se na ničemu štedilo. Deralo se iz sveg glasa, “Sa Ovčara i Kablara” i “Po šumama i gorama”, a tamburaški orkestar sve je eurima obilato nagrađivao Ante Nobilo.

Dok Šerbedžija pijucka i udara ritam, razdragano poskakuju i žene iz društva, jedino Danko Končar djeluje pomalo zbunjeno…

Kako je “partizansko društvo” završilo svoje druženje nije poznato, očekuje se njihovo ponovno okupljanje, doznaje naš portal za Božićne blagdane, negdje po šumama i gorama naše Hrvatske ponosne.

zlo komunističko"opet će se gusta magla spustiti"

Objavljuje Pavo Naletilić-Jusić u Subota, 14. prosinca 2019.