(VIDEO) Predsjednica: ‘Nisam u Moskvi, ali dušom i srcem bit ću uz naše Vatrene!’

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović neće biti na utakmici Engleska – Hrvatska jer je na NATO summitu u Bruxellesu.Vjeruje u pobjedu i poslala je poruku izborniku Zlatku Daliću i našoj reprezentaciji.

Zlatku Daliću i našim Vatrenima jutros sam poručila da se drže, da igraju najbolje i najljepše što mogu, neopterećeni rezultatom. Ja vjerujem da se vidimo u finalu. Neka igraju za sve obitelji, za naše mlade koji traže šansu u Hrvatskoj, za hrvatski narod i i za sve one koji navijaju za Hrvatsku diljem svijeta. A vidjeli smo da takvih ima puno – rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Polufinalnu utakmicu Hrvatska – Engleska neće gledati u Moskvi, jer je na NATO summitu u Bruxellesu, no otkrila je kako će dušom i srcem biti uz naše Vatrene.

– U vrijeme utakmice bit ćemo na večeri, ali bit ću s našom nogometnom reprezentacijom svim srcem. I naći ću načina da nekako nosim nacionalne boje. Mislim da ne bi bilo u redu da na večeri nosim dres, on će biti kraj mene, ali svakako ću pokazati potporu našem timu da smo s njima u srcu i da se vidimo u finalu – zaključila je predsjednica Grabar Kitarović.

“IGRAJTE ZA NJU, NAŠU VOLJENU!”🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Objavljuje Kolinda Grabar-Kitarović u Srijeda, 11. srpnja 2018.