(VIDEO) Pogledajte kako je predsjednica navijala i slavila sa Vatrenima

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Sočiju je bila na četvrtfinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva, koju su igrali Vatreni i Zbornaja. Ovog puta došla je po službenom pozivu i morala je, umjesto među navijače, u VIP ložu s ostalim visokim dužnosnicima.

Ipak, nije se mogla suzdržati i uvažiti sva protokolarna pravila.

Uzdignutih ruku hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović proslavila je zgoditak Domagoja Vide kojim je Hrvatska u produžetku četvrtfinalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu povela protiv Rusije 2:1. Predsjednica je skinula sako i ostala u prepoznatljivom dresu hrvatske reprezentacije.

Ni to nije bilo dovoljno pa je svoje oduševljenje i sreću podijelila sa igračima.

Zovi, samo zovi, svi će sokolovi,Za te život dati! 🇭🇷❤️⚽️🥇

Objavljuje Kolinda Grabar-Kitarović u Subota, 7. srpnja 2018.

Poslije je izjavila:

Očekivala sam da ćemo još u prvom dijelu održati tih 2:1. Jedanaesterce nikada ne volim jer oni su ruski rulet, ali dečki su bili sjajni. Ja svima čestitam i zahvaljujem na tome što su hrvatskom narodu pružili toliko potrebno samopouzdanje i vjeru u sebe.

Žao mi je da smo večeras izbacili domaćina, Rusku federaciju, iako gospodin Medvedev, ruski premijer, nije to zamjerio. Nadam se da ćemo do finala, vjerujem da dečki to mogu, vidim da su dobro raspoloženi.

Na polufinalu nažalost ne mogu biti, jer imam druge obaveze, ali vidimo se na finalu svakako, rekla je predsjednica.