(VIDEO) Pitanje „hejteru“ Marasu: Jeste li odlaskom u oporbu pali na glavu i dobili amneziju?!?

Gordan Maras ponovno je „briljirao“ na Markovu trgu. Onako žučljivo, bezočno i agresivno kao što to samo on i mostovac Nikola Grmoja znaju, ustvrdio je da je „Hrvatska u nikad goroj situaciji“, da se „država raspada“, da je „gospodarstvo u kolapsu“… Ništa novo, njegovo uobičajeno gnjevno pretjerivanje koje samo tjera građane od SDP-a.

Toliki mu je đon obraz da je čak napao Vladu jer „podizanjem minimalca za bijednih 130 kuna potvrđuje da joj nije do dostojanstvenog života ljudi“.

No potpredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Josip Borić jednim jedinim podatkom, lako provjerljivim, „zakucao je o pod“ toga tužno-malicioznog lika:

Maras, zar Vam nije neugodno!?!

– Kolega Maras, jeste li odlaskom u oporbu pali na glavu i dobili amneziju?!? Napadate nas zbog „bijednog povećanja minimalca“, a evo što konkretne brojke svjedoče. U pune četiri godine Milanovićeve vlade bruto ste povećali minimalnu plaća za 136 kuna ili 4,4 postotna poena. A u samo godinu dana Plenkovićeve vlade minimalac smo podigli za ukupno 319 kuna, tj. dva puta za pet postotnih poena. Zar Vam nije neugodno!?!

Pritom je Borić Marasa s pravom nazvao „glavni hejterom“, najboljim primjerom palanačke politike bez vizije i cilja, bez prijedloga i rezultata, osim ako „rezultatima“ ne smatramo uvrede koje na račun svih drugih sipa zapjenjeni Maras:

– Kada ste postali ministar, obećali ste da ćete otvoriti 50.000 radnih mjesta. Rezultat? Zatvorili ste ih čak 80.000! Zaduživali ste Hrvatsku, povećavali javni dug, trošili kao pijani milijarderi! Sada mi moramo raščišćavati vaš nered! I to vam očito smeta – to što ova vlada rješava naslijeđene probleme.

Građani zaslužuju puno više od oporbe – zaključio je Borić izlaganje u ime Kluba zastupnika HDZ-a. (HDZ)