VIDEO/MORH: “Slavimo u svojim domovima, budimo ponosni i ostanimo odgovorni!”

Knin, 5,8,2019 - Podizanjem zastave na Kninskoj tvrđavi u nedjelju je nastavljeno središnje obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 24. obljetnice oslobodilačke Vojno redarstvene operacije (VRO) "Oluja." Svečanom programu na Kninskoj tvrđavi nazočio je hrvatski državni vrh, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ua

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Ministarstvo obrane Republike Hrvatske objavilo je video poruku u kojoj građanima čestitaju taj dan i pozivali ih da budu odgovorni u proslavi.

Ministarstvo obrane RH, Ministarstvo hrvatskih branitelja i Ministarstvo unutarnjih poslova RH povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja poslali su čestitku i poruku putem YouTubea.

U videu se izdvaja da su ponosni na pobjede, ali su isto tako pozvali građane da ostanu odgovorni zbog koronavirusa, a snimku završavaju porukom:

“Slavimo u svojim domovima, budimo ponosni i ostanimo odgovorni!”

Evo video poruke: