VIDEO/Kad te pogodi u srce: Mamića “strefila” pjesma od koje je skočio na stol, rastrgao košulju, zaplesao i zapjevao

Foto: FB

Kad te pogodi u srce, pjesma koja dušu dira, najbolje to osjeća bivši izvršni direktor Dinama Zdravko Mamić koji ne krije da glazba granica nema, pa bila ona hrvatska, srpska, bosanska ili bilo čija…

 Kad glazba “dira” zaborave se svi problemi, a očito je da Mamića previše ne brine zbog podizanja treće optužnice koja ga tereti da je izvlačio milijunske iznose iz kluba. Mamić koji, kad zasvira, ne može suspregnuti svoj temperament, subotu je večer proveo u jednom sarajevskih ugostiteljskih objekata u kojem je pjevao u “elementu” svoj već svima poznati hit, prenose sarajevski mediji.

Ne zadugo, na Youtubeu je objavljen video na kojem Mamić stoji na stolu, pleše, te drži mikrofon u rukama te raskopčane košulje pjeva “Ne može nam nitko ništa”, hit srpskog pjevača Mitra Mirića. Gosti restorana su ga oduševljeno bodrili, a on je očigledno uživao u centru pažnje.

Danas, kad se probudio vjerovatno se prisjetio na treću optužnicu koja je potvrđena prošlog petka u Županijskom sudu u Osijeku kojom ga se tereti da je s računa Dinama u Klagenfurtu podigao 2,2 milijuna eura i koristio ih u privatne svrhe.

Isto tako, ranije je na istom sudu nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, ali je uoči izricanja “preselio” u BiH i postao nedostupan hrvatskom pravosuđu. Druga optužnica potvrđena je u svibnju ove godine, a tereti ga se da je oštetio Dinamo za 27 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=b5qccrFWt0M