VIDEO/ Jambov vulgaran ispad na sjednici Gradskog vijeća

Facebook

Tijekom sjednice Gradskog vijeća u Metkoviću Stipe Gabrić Jambo vulgarnim rječnikom obratio se mostovoj zastupnici Katarini Ujdur.

Ujdur je o ovom ispadu Jambe upozorila na Facebooku, a uz opis je objavila i videosnimku.

”Na točki koja se ticala Dječjeg Vrtića Metković osvrnula sam se na presudu protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je dizao novac vrtića karticom za osobne potrebe. Jambo je na to počeo urlati i psovati i poručio mi je ”da se njemu j… što ja govorim i da ako je čovjek krao da je krao za sebe” iako ga je on kao gradonačelnik postavio. Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog riječnika”, napisala je Ujdur.

[JAMBO PSOVAO NA GRADSKOM VIJEĆU BRANEĆI RAVNATELJA KOJI JE DIZAO NOVAC S RAČUNA VRTIĆA, A KOJEG JE SAM POSTAVIO]Na točki koja se ticala Dječjeg Vrtića Metković osvrnula sam se na presudu protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je dizao novac vrtića karticom za osobne potrebe. Jambo je na to počeo urlati i psovati i poručio mi je da se njemu j… što ja govorim i da ako je čovjek krao da je krao za sebe iako ga je on kao gradonačelnik postavio. Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog riječnika.

Posted by Katarina Ujdur on 13. rujna 2017