VIDEO/ Evo što Hasanbegović kaže o golfu i golferima: Riječ je o dokoličarskom športu za one koji imaju višak novca i višak slobodnog vremena

Izvor: Nacionalno/Dražen Prša

Na sjednici Odbora za javna priznanja zagrebačke Gradske skupštine razmatralo se pokroviteljstvo nad brojnim manifestacijama, dok je jedna posebno zaintrigirala Zlatka Hasanbegovića. i to – GOLF TURNIR ‘Zagorje vu srcu’, objavljeno je na Z1 televiziji.

Naime, kada je na dnevni red došla točka o sponzorstvu  turnira Hasanbegović je uvodno pitao “Tko se bavi golfom?”, na što je HDZ-ov predsjedavajući  Odbora Andrija Mikulića je odgovorio Golferi…

Politički tajnik stranke “Neovisni za Hrvatsku” kazao je , kako 10.000 kuna svaki sudionik golf turnira iz džepa može izvaditi bez problema i  kako mu se nerazumnim čini potez da porezni obveznici Grada Zagreba plaćaju bilo koji iznos za golf turnir jer je, kaže, riječ o dokoličarskom športu za one koji imaju višak novca i višak slobodnog vremena, prenosi Z1.

EVO ŠTO HASANBEGOVIĆ KAŽE O GOLFU I 'GOLFERIMA'!

EVO ŠTO HASANBEGOVIĆ KAŽE O GOLFU I 'GOLFERIMA'! Pogledajte kako je Zlatko Hasanbegović (NHR) na sjednici Odbora za javna priznanja ZG skupštine 'spustio' Andriji Mikuliću (HDZ) koji je pokušao opravdati trošenje 10 000 kuna gradskog novca za jednu golfersku manifestaciju u Zagorju!

Posted by Z1 televizija on 19. rujna 2017