VIDEO/Evo kako je brutalno Tyson Fury završio na podu, udarac za pamćenje

Screenshot/Youtube

Dosta neočekivano, ali Tyson Fury dosta se namučio ne bi li upisao pobjedu u Saudijskoj Arabiji u spektaklu.

U Rijadu je nakon 10 rundi podijeljenom sudačkom odlukom WBC-ov aktualni boksački šampion pobijedio bivšeg UFC-ovog prvaka. Dva suca bodovala su u korist aktualnog Furyja, a jedan u korist Ngannoua.

Najzanimljiviji i događaj u meču koji je postao viralan je sjajan potez Ngannoua u trećoj rundi. Fury je meč otvorio svojim, tipično boksačkim stilom. Svojim klasičnim plesom, rafalom udaraca i onda izlascima iz razmjene.

Završio na podu

Fury je pak u svom prvom boksačkom nastupu pokazao da je poklonik konkretnijih poteza. U drugom dijelu treće runde namamio je Furyja u razmjenu udarac i onda ga nenadano opalio sjajnim, ubojitim lijevim krošeom.

Fury je završio na podu i u šoku, iz kojeg nije izašao sve do pete runde. To što ga je Ngannou bacio u nokdaun je od inače prpošnog Tysona, koji je poznat po ulascima u otvoreni fajt, učinilo neprepoznatljivo opreznim.

Shvatio je da ring ovaj put ne pripada samo njemu, nego i šampionu iz kaveza. Senzacionalni potez Ngannoua nudio je i senzacionalni raspet, ali na kraju je ipak u boksačkom meču pobijedio boksački prvak.