Vesna Pusić odlazi iz politike

Izvor: Nacionalno/D.Prša

Saborska zastupnica GLAS-a Vesna Pusić komentirala je nedonošenje zakona o obnovi Zagreba, perspektivu GLAS-a na nadolazećim parlamentarnim izborima, ali i svoju političku budućnost:

“Trebalo bi donijeti jasna pravila i zakon o obnovi grada Zagreba, Vlada i gradonačelnik Zagreba maćehinski se odnose prema svom poslu, to je glavni grad Hrvatske, svi obnavljaju od svojih sredstava. Ljudi neće najamnine, žele natrag u svoj stan, ako se sjećate kada je bila poplava u Gunji, do početka školske godine je sve bilo obnovljeno”, rekla je Pusić i odbila navode da je iza Gunje također bilo repova.

Na pitanje zašto GLAS tako loše stoji u anketama, Pusić je rekla:

“GLAS će vjerojatno ući s jednom zastupnicom Ankom Mrak Taritaš u parlament, hoće li nakon toga razviti aktivnost i popuniti mjesto koje je imao HSLS ili HNS, vidjet ćemo”, rekla je Pusić i osvrnula se na perspektivu vlastitog političkog djelovanja.

“Neću biti na listama. Ovo je kraj ove vrste karijere aktivne politike, kraj komentiranja i pisanja o politici nije”, izjavila je Pusić prije početka sjedice Sabora, prenosi N1.