“Veliko zlatno srce” za 2021. godinu Miodragu Demi

Udruga branitelja Domovinskog rata“Zagrebački velesajam“u suradnji sa drugim braniteljskim udrugama tradicionalno organizira dodjelu priznanja „VELIKO ZLATNO SRCE“ za izuzetne zasluge u promicanju istine o Domovinskom ratu i pomicanju vrijednosti slobodne,samostalne i neovisne Republike Hrvatske.

Hrvatski branitelji su odlučili da 9.po redu Priznanje”Veliko zlatno srce” za 2021.godinu dobije umirovljeni brigadir Hrvatske vojske gospodin MIODRAG DEMO.

Priznanje ide u ruke nadasve velikom čovjeku,hrvatskom branitelju,stopostotnom ratnom vojnom invalidu s 1600 dana provedenih na ratištu. S njegovim impresivnim ratnim putem koji je otpočeo u Rakitju još u studenome 1990. kada je pristupio jedinici za posebne namjene MUP-a i obuhvatio sva hrvatska ratišta sve do teškog ranjavanja posljednji dan rata kada je od elitnog vojnika i Tuđmanova “pretorijanca” preko noći postao stopostotni ratni vojni invalid prve skupine.
Miodrag Demo 20.godina obnaša dužnost voditelja ureda za branitelje Grada Zagreba časno i pošteno u interesu braniteljske populacije koja mu je uvjek na prvom mjestu i iznad svega rekao je predsjednik UBDR Zagrebački velesajam,Željko Baća.

Dosadašnji dobitnici”Velikog zlatnog srca” su; Mladen Pavković,dr Nela Sršen, Anja Šovagović Despot,Jakov Sedlar,Milan Bandić,Zlatko Dalić,dr.Herman Vukušić, Tomo Medved.

Svečano urućenje priznanja održati će se u mjesecu travnju 2021.g na Zagrebačkom velesajmu uz prigodan kulturni program.

Priopćeno je iz Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam, sa potpisom predsjednika
Željka Baće