Velika javna dražba državnih vozila: U ponudi je 87 vozila, evo detaljnog popisa

Država je oglasila prodaju rabljenih vozila putem javne dražbe.

Javna dražba rabljenih vozila održat će se 17.06.2023. u 9:00 sati, na skladištu vozila Cepelin, Velikopoljska 15a, 10 010 Zagreb, a pregled vozila i uplate jamčevine održati će se 16.06.2023. od 9:00 – 13:00 na istoj lokaciji.

U ponudi je 87 vozila, uglavnom od Hrvatske pošte i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 100,00€.

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Napominje se kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, te prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu “VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, piše N1.

Sva ponuđena vozila s početnim cijenama, kao i više informacija o sudjelovanju i pravilima javne dražbe, možete pronaći OVDJE.