Važna obavijest sa zagrebačkog aerodroma zbog utakmice

Foto: H.J./Nacionalno

U zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman očekuju da će u srijedu biti najprometniji dan i zato mole sve naviječe koji sa četiri charter zrakoplova putuju u Moskvu da dođu u zračnu luku minimalno dva i pol sata prije planiranog polijetanja zrakoplova.

“Mole se svi putnici koji u srijedu 11. srpnja u jutarnjim satima putuju iz zračne luke Franjo Tuđman da radi pravovremene prijave na let u zračnu luku dođu minimalno dva i pol sata prije planiranog vremena polijetanja zrakoplova”, stoji u priopćenju kojeg je poslala glasnogovornica zračne luke Lidia Capković Martinek.

U zagrebačkoj Zračnoj luci očekuju da će srijeda, kada na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji u polufinalu igraju Hrvatska i Engleska, na put prema Moskvi, uz redovne letove odletjeti i četiri puna charter zrakoplova, biti najprometniji dan.

Na utakmici između Hrvatske i Engleske, koja se igra u srijedu u 20 sati na moskovskom stadionu Lužnjiki koji prima 78.000 gledatelja, navijačke snage mogle bi biti izjednačene, jer i hrvatski i engleski mediji ističu da očekuju dolazak po deset tisuća navijača, ali bi Hrvatska trebala imati veću podršku sa tribina jer će ostatak stadiona u najvećem broju biti uz “vatrene.”