Vatrogasci spašavali tromjesečnu bebu koja je ostala zaključana u stanu

(Foto: Facebook DVD Ludbreg)

Ludbreški vatrogasci u utorak prijepodne izvijestili su o intervenciji, spašavanja bebe iz stana. Dojavu o potrebi otvaranja stana u Ulici Alojzija Stepinca dobili su u 10,44 sati, prenosi Večernji list.

“Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana. Dojavu dobivamo u 10:44 sati od strane građana o potrebi otvaranja stana u ulici Alojzija Stepinca. Na mjesto izlazimo sa 2 vozila i 10 vatrogasaca.

Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na 3 katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice. Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati.

Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati. Ps. Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo… Ovu su zaista sitnice… Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati sa našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve Vas! Molimo lajk za našu, dosad, najslađu sliku sa intervencije”, poručili su na Facebooku.