Uspješno završen program usavršavanja “Menadžer u zdravstvenim sustavima” za III. generaciju polaznika

Polaznici jednogodišnjeg usavršavanja za poslove menadžera u zdravstvenim sustavima kojeg provodi Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske u suradnji sa Visokim učilištem Effectus – Visoka škola za financije i pravo iz Zagreba,  uspješno su položili sve predmete i stekli potrebna znanja i vještine menadžera koji upravljaju ili su potencijalni sudionici u upravljanju zdravstvenim ustanovama, zdravstvenim osiguranjem ili zdravstvenom administracijom.

Održana je promocija i podjela certifikata trećoj generaciji polaznika jednogodišnjeg usavršavanja „Menadžer u zdravstvenim sustavima“, autora projekta i voditelja programa, mr. Dražena Jurkovića, dr.med.

U ugodnoj atmosferi održana je kratka svečanost dodjele certifikata i uvjerenja polaznicima jednogodišnjeg usavršavanja za poslove menadžera u zdravstvenim sustavima.

Svim polaznicima jednogodišnjeg usavršavanja još jednom čestitamo uspješan završetak programa i vjerujemo da će im stečena znanja kroz jednogodišnjeg usavršavanje „Menadžer u zdravstvenim sustavima“ biti od koristi u budućem radu.

Također, pozivamo sve zainteresirane potencijalne polaznike da nam se jave kako bi smo nastavili sa ovom lijepom tradicijom osposobljavanja novih menadžera u zdravstvenim sustavima