UNLOCK ZAGREB Prošećite zabavnom stranom zagrebačkih ulica i otključajte tajne grada

Fotografija: Petra Hofbauer (PRess)

Uzbudljiva gradska igra ‘Unlock Zagreb’ potpuno je nov i originalni koncept igre na otvorenom koja igrificira starogradsku jezgru prema predaji iz 13. stoljeća pretvarajući grad u mjesto uzbudljivo i prepuno tajni, skrivenih kodova i mozgalica, dok svakodnevni objekti i gradske znamenitosti postaju tragovi koji vode do rješenja zagonetke.

Fotografija: Petra Hofbauer (PRess)

Zanimljiva i napeta avantura prati ljubavnu priču koja je dio skrivene povijesti grada te započinje na Krvavom mostu, a prati ljubavnu priču skrivene povijesti grada. Opremljeni knjigom zagonetki, vlastitim praktičnim i detektivskim sposobnostima igrači kreću putevima hrabrog viteza kako bi otkrili tajnu i ‘otključali’ Zagreb.

Fotografija: Petra Hofbauer (PRess)

Pred igračima je šest izazova, a nakon svakog riješenog zadatka predstoji im novi, još teži. ‘Unlock Zagreb’, igra za koju nije potrebno predznanje, igra se u timovima od 2 do 5 igrača. To je čini idealnim izborom ako volite obično pretvoriti u neobično, bilo da je riječ o rođendanskom poklonu za prijatelja, obiteljskom izletu ili pak romantičnom izlasku. Za “otključati” Zagreb nije važno kojim jezikom govorite, ni koliko godina imate – u ovoj igri za sve generacije mogu podjednako uživati turisti i domaći avanturisti.

Fotografija: Petra Hofbauer (PRess)

Igru ‘Unlock Zagreb’ je osmislio Enigmarium Zagreb, prema registriranom i zaštićenom autorskom konceptu ‘zaključane knjige’ koji je razvio Enigmarium iz Ljubljane, u svijetu prepoznat kao jedan od pionira i najkreativnijih escape room kreatora.