Umro i drugi maloljetnik nakon prometne nesreće u Runovićima

ilustracija

Od posljedica teške prometne nesreće u splitskoj bolnici umro je u petak popodne drugi maloljetnik (17) iz prometne nesreće koja se dogodila u noći sa srijeda na četvrtak u Runovićima kod Imotskog.

Općina Runovići je zbog tragedije proglasila tri dana žalosti. Oba mladića su bila nogometaši NK Mračaj Runovići te je klub otkazao sve aktivnosti do daljnjeg.

“Velika tuga i tragedija kakvu Runović ne pamti zadesila je naše selo. Otkazane su sve aktivnosti u klubu, a Općina Runovići proglasila je 3 dana žalosti. Teško je pronaći riječi utjehe za obitelji i prijatelje naših Zorana i Maria. Počivajte u miru anđeli”, napisali su članovi tog kluba.

Prilikom izlijetanja s kolnika i udarca Golfa o kameni zid u četvrta oko 0.40 sati je na mjestu nesreće umro 16-godišnjak, a još su četvorica maloljetnika u dobi od 15 do 17 godina ozlijeđena. 
Dvojica su zadobila teške ozljede, a dvojica lakše. U splitskoj bolnici je s teškim za život opasnim ozljedama zadržan 17-godišnjak koji je jučer izgubio bitku za život.