Udruga IX. bojne HOS-a Split: Spasite čast i smijenite slučajnog predsjednika, on mora na hitno liječenje!

Zoran Milanović održao predizborni skup u Rijeci

Udruga IX. bojne HOS-a Split ragirala je na izjavu Zorana Milanovića iz Jasenovca. Evo njihovog priopćenja …

Slučajni predsjednik Hrvatske, instaliran na čelo hrvatske države zajedničkim naporom mrzitelja Hrvatske iz SDP-a i dijela korisnih hrvatskih idiota, uz punu podršku vodstva HDZ-a smrtno je uvrijedio sve branitelje, svjesnim ispadom kako spomen ploču poginulim pripadnicima HOS-a treba skinuti i baciti negdje. Kakav monstrum mora biti netko tko dira u mrtve kosti hrvatskih branitelja. Monstrum predsjednik.

Sjetite se njegovih bisera kako je Hrvatska slučajna država, da šator u kojemu mirno i dostojanstveno prosvjeduju invalidi – smrdi, da u vukovarskoj koloni sjećanja nema pristojnih ljudi… Sjetite se ubojstva branitelja u Vukovaru radi ćirilice, batinanja invalida u crkvi sv. Marka, zločinačkog rušenja spomenika HOS-a u Splitu od strane njegovih maskiranih milicionera…

Što očekivati od takvog junaka već da na kraju zapovijedi svojim milicionerima da skinu i bace negdje spomen ploču poginulim dragovoljcima HOS-a.

Iz tvornice velikosrpskih laži u Jasenovcu, okružen ugojenim antifašistima, privilegiranim manjincima, režimskim piskaralima i svojim ‘suborcima’, ustvari dezerterima iz ministarstva ‘inostranih’ poslova iz drugog oka iste partije, osokolio se frajer pljunuti u lice poginulim dragovoljcima HOS-a. On bi njih bacio u smeće, njih junake koji su život dali za slobodu Hrvatske; on, kukavica, dezerter, tajkun, privilegirani sin komunističkog moćnika.

Pripadnici privilegirane komunističke omladine, djeca jugoslavenskih moćnika, dezerteri, uhljebi ministarstva ‘inostranih’ poslova, Jugoslaveni, tajkuni, lopovi, mrzitelji crkve, Hrvatske i branitelja. Oni danas nažalost obnašaju sve funkcije u Hrvatskoj, koje su im omogućili između ostalih i poginuli pripadnici HOS-a. Poručujemo slučajnom predsjedniku, neka krade, vara, laže, vlada kako hoće i koliko hoće. Izabran je volom većine naivnog hrvatskog naroda, ali ovakve uvrede mu nećemo zaboraviti ni oprostiti, niti ćemo o njima šutjeti.

Nemoguće je da ovako vrijeđa svoje branitelje predsjednik Amerike, Izraela, Rusije ili bilo koje zemlje na svijetu, a da iza toga ne bude smijenjen isti dan. Ovakav ispad bolesne mržnje prema poginulim utemeljiteljima države moguć je samo i jedino u Hrvatskoj.

Ovo je jedina zemlja na svijetu koju vode spodobe koje mrze svoju državu. Ovo je zemlja u kojoj komunistički vlastodršci i njihovi sinovi posijani na svim funkcijama ne mogu domoljubima oprostiti rušenje Jugoslavije i stvaranje Hrvatske.

Pozivamo sve saborske zastupnike koji su bili hrvatski branitelji da se otrgnu stranačkoj stezi i pokrenu postupak opoziva slučajnog predsjednika koji ovako bezočno pljuje njihove poginule suborce.

Pozivamo ministra branitelja i sve ministre koji su hrvatski branitelji da prekinu svaku suradnju s ovakvim slučajnim sramotnim predsjednikom.

Pozivamo sve udruge iz Domovinskog rata da prekinu svaku suradnju s ovim sramotnim predsjednikom. Pozivamo sve županije, općine i gradove koje vode hrvatski branitelji da prekinu svaku suradnju s predsjednikom koji ovako bezočno vrijeđa poginule branitelje.

Mi ponosni pripadnici HOS-a u ime naše braće koji su ginuli za poklič ‘Za dom spremni’ od Vukovara, Gospića, Škabrnje i Srđa, dok su se privilegirani sinovi komunističkih moćnika sakrivali po ministarstvu ‘inostranih’ poslova javno prisežemo da ove uvrede nikada nećemo zaboraviti ni oprostiti.

Očekujemo podršku od svih suboraca, od cijelog hrvatskog naroda, ali i ako nas ostavite same i ako nas svi izdate kao Juda Isusa, mi preživjeli pripadnici HOS-a pamtit ćemo do kraja života ova poniženja i uvrede. Pamtiti i vratiti kad tad.

Možete nas nekažnjeno vrijeđati, omalovažavati, progoniti, suditi…Trenutačni i slučajni predsjednik u suradnji s drugom okom iz glave na vrhu HDZ-a ima pod kontrolom sve režimske medije, svoje suce u vrhovnim sudovima, milicionere u policiji, oficire u vojsci, i može što hoće, ali neće dok hoće.

Mi za dom spremni srušili smo njegovu Jugoslaviju. Pobijedili smo u ratu njegovu crvenu zvijezdu, ali smo nažalost crvenozvezdaše ostavili na svim funkcijama u državi koju oni nikada nisu željeli.

Uvrede, progone, laži i klevete mi pripadnici slavnog HOS-a trpimo već dugo, podnosimo ih muški i vojnički. Navikli smo na nepravde, otvrdli smo u ratu, bili smo i ostali za dom spremni, ali ovakve izljeve mržnje prema poginulim suborcima, ovako pljuvanje po mrtvim kostima nećemo dopustiti nikome, a posebno ne predsjedniku dezerteru, monstrumu, privilegiranom sinčiću komunističkog moćnika koji radi ovoga zločina iz mržnje mora odmah biti opozvan i žurno liječen.

Bog i Hrvati

Za dom spremni!