U Stranku rada i solidarnosti pristupili mladi sportaši

Konferencija za medije Stranke rada i solidarnosti

U Stranku rada i solidarnost u petak su pristupili neki mladi hrvatski sportaši, među kojima su ‘srebrni’ paraolimpijac Ivan Katanušić i kapetan “Cibone” Marin Rozić, a sve ih je pozdravio gradonačelnik Milan Bandić, pohvalivši se da u stranačkim redovima imaju i četiri misice.

Među novim članovima stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti su: hrvač Ivan Huklek koji je osvojio mnoge medalje, olimpijska maratonka Mateja Matošević, neki vaterpolisti “Mladosti”, pojedine rukometašice “Lokomotive” i sportaši s invaliditetom: Kristijan Vincetić osvajač medalja u plivanju, Vinko Sokolović osvajač medalja iz alpskog skijanja i Anđela Mužinić osvajačica medalja u stolnim tenisu.

Paraolimpijac Katanušić, koji je osvojio srebro na zadnjem europskom prvenstvu u bacanju diska, rekao je na konferenciji za novinare da “u milijun situacija” može svjedočiti o brzi grada Zagreba prema vrhunskim sportašima osobama s invaliditetom.

Dugogodišnji kapetan Košarkaškog kluba “Cibona” Marin Rozić rekao je da su nebrojeni primjeri u kojima Bandić “spašava stvar” i momčad te pomaže pojedincima.

“Izvan Zagreba mnogi ljudi kažu: ‘Lako je vama, vi imate Bandića i znate što – prilično su u pravu”, rekao je Rozić.

Nove članove pozdravio je Bandić, čestitavši im što su prepoznali svjetonazor. Pohvalio se da u stranačkim redovima imaju četiri misice, među kojima je predsjednica Foruma mladih i zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Natalija Prica Oreški.

Prica Oreški izrazila je zadovoljstvo što se brojni mladi učlanjuju u njihovu stranku i što sve više postaju svjesni da je bavljenje politikom zapravo bavljenje njihovom budućnosti.