U Petrinji u petak otvorenje Gradskog kupališta i koncert Massima

Obilaskom Gradskog kupališta Petrinja, Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i Jasmina Robinić, direktorica tvrtke Poslovne zone Petrinja d.o.o. danas su najavili otvorenje kupališta u petak te koncert Massima.

„Uvijek je kupalište bio dnevni boravak svih Petrinjaca, prijatelja, gostiju i svih onih koji vole prirodu i Kupu. Treba reći hvala Poslovnim zonama, Jasmini i Slavenu koji su svojim radom i idejom potaknuli otvorenje. Definitivno želim da kupalište bude nešto posebno za Grad Petrinju u projekciji naše strategije, turističke ponude, a danas-sutra i kamp centar uz sadržaje za koje povlačimo 42 milijuna kuna iz Intervencijskog plana. Želimo napraviti šetnice i sve sadržaje kroz koje četiri, pet mjeseci možemo dati sadržajnu ponudu. Ovo je prije svega odgovornost prema prirodi i prostoru, prema tom bogatstvu koje smo naslijedili, a njega trebamo čuvati. Kroz video nadzor ćemo kontrolirati tko, što i kako se osvećuje prema ovome što je najljepše u našem gradu, a to je sigurno ovo kupalište.“ – rekao je Dumbović.

Jasmina Robinić, naglasila je kako je tvrtka preuzimanjem Gradskog kupališta Petrinja počela i sa pripremama za otvorenje sezone kupališta 2018., a u sanaciji nastalih šteta nakon poplava pomoglo je poduzeće Komunalac Petrinja d.o.o..
„Bilo je puno posla, a malo vremena, nadam se da ćemo do petka prigotoviti i da će sve biti spremno. Tijekom sezone planiramo obogatiti sadržaj, a za sada su tu standardni sadržaji, poput kafića, odbojkaškog igrališta, vježbališta, sunčališta, plaže, roštilja i sadržaji lokalnih obrta koji će također od petka otvoriti svoje štandove. Očekujemo nastup Massima Savića s početkom u 21 sat i nadam se da vremenske neprilike neće to spriječiti.“ – rekla je Jasmina.

Još jednom Jasmina Robinić i Darinko Dumbović pozvali su sve građene Grada Petrinje, stanovnike okolnih mjesta i gradova na koncert Massima Savića povodom otvorenja Gradskog kupališta, u petak 15. lipnja s početkom u 21 sat.