U MORH-u otvorena Knjiga žalosti povodom smrti generala Stipetića

Komemoracija i posljednji ispraćaj bivšeg načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i stožernog generala Petra Stipetića bit će u utorak 20. ožujka, izvijestili su iz Ministarstva obrane gdje je otvorena i knjiga žalosti u koju su se među prvima upisali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov.

Povodom smrti bivšeg načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, stožernog generala Petra Stipetića otvorena je Knjiga žalosti u Ministarstvu obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV u Zagrebu.

Knjiga žalosti bit će otvorena u Ministarstvu obrane, na Trgu kralja Petra Krešimira IV, u petak, 16. ožujka, od 8 do 10 sati i od 11 do 16 sati te u utorak, 20. ožujka, od 9 do 16 sati.

U Knjigu žalosti među prvima su se upisali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov te brojni suradnici generala Stipetića iz Ministarstva obrane i Glavnog stožera OS RH.

Komemoracija preminulom generalu Stipetiću održat će se u utorak, 20. ožujka, s početkom u 11 sati u Ministarstvu obrane, a posljednji ispraćaj bit će također u utorak na Gradskog groblju Mirogoj u 12,45 sati.

Stožerni general Petar Stipetić preminuo je u srijedu, 14. ožujka, u Zagrebu u 81 godini života. (Hina)