U ličkoj općini Brinje cijelu noć gore svjetla zbog straha od migranata

Načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić/Izvor:FB

Nedavno je župan ličko senjski Darko Milinović razgovarao sa načelnikom PU Ličko senjske Josipom Biljanom vezano za sigurosnu situaciju a zbog činjenice da se na području te županije pojavio povećani broj migranata. Oni su zaključili da je usprkos određenom povećanju broja migranata sigurnosna situacija na području Ličko-senjske županije stabilna.

Dodali su da ne odgovaraju istini pojedine informacije da su migranti uočeni čak i u središtu Gospića te da su koristili objekte zgrada za prenoćište te da su neistinite priče o oduzimanju vozila pojedinim građanima Ličko-senjske županije od strane migranata.

Migranti u Lici

Da li je to baš tako teško je reći, no kakvo je stanje u pojedinim gradovima i općinama kad su u pitanju migranti najbolje govori objava načelnika Općine Brinje Zlatka Fumića na društvenoj stranici Facebooka koju prenosimo:

Dragi sugrađani,
S obzirom da posljednjih dana imam puno upita i pritužbi vezano uz imigrante i njihovu prisutnost na području Općine Brinje, zamoljen sam od strane velikog broja naših sugrađana da se ostavi javna rasvjeta da gori čitavu noć.

Kao što i sami znate, naš je proračun skroman, ali imajući u vidu bolji osjećaj sigurnosti, odlučio sam udovoljiti željama naših sugrađana s područja čitave Općine.

Isto tako, kako bismo vidjeli koje su mogućnosti zaštite odnosno postizanja veće sigurnosti stanovnika Općine Brinje, zatražio sam ovaj tjedan sastanak s načelnikom PU Ličko-senjske g. Josipom Biljanom kojem će prisustvovati i predsjednici svih mjesnih odbora s područja Općine Brinje.

Vaš načelnik Fumić

Dragi sugrađani,S obzirom da posljednjih dana imam puno upita i pritužbi vezano uz imigrante i njihovu prisutnost na…

Objavljuje Općina BrinjePonedjeljak, 5. studenoga 2018.

Sad je dobila Snimku Predsjednica RH i Predsjednik Vlade RH i Dopredsjednik Vlade Damir Kristevic .Zeljka Podruga za nacelnika Granice a Renic Zeljka za Ravantelja Policije .Veceras tokom noci je Ministar Damir vidio propuste Policije

Objavljuje Jure Turina u Ponedjeljak, 5. studenoga 2018.