U kolicima u Sesvetama pronađena djevojčica! Ako imate saznanja o njoj, javite se policiji

Foto: PU zagrebačka

U Sesvetama je prije tjedan dana ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno žensko dijete. Policija moli da se javite ako znate identitet djevojčica.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti: “U četvrtak, 20. srpnja 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dijete za koje je utvrđeno da bi moglo biti starosti od 5 do 7 mjeseci. Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava. Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose.

Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo vas da putem svojih medija obavijestite građane da, ukoliko imaju korisne informacije o identitetu djeteta, a time i njenih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr”, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.