Tramišak: “Razvlačit ćemo te po blatu!“

Nakon što je Nataša Tramišak smijenjena s mjesta ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, nakon čega je Hrvatski sabor u petak odobrio bivšoj ministrici da aktivira zastupnički mandat i vrati se u zastupničke redove HDZ-a iz kojih odlazi Ivan Radić, osječki gradonačelnik, ona se oglasila nakon tiskovne konferencije ipreko Facebooka.

Evo što je objavila:

Prijetnja je koja se ostvaruje prisanjem laži o javnim osobama, političarima.
Nisam zastrašena, naprotiv.
O softveru eFondovi i problemima koje sam zatekla u istome, od najbržeg prsta do izloženosti osobnih podataka svih korisnika, mediji su već izvještavali, a sami korisnici softvera i bespovratnih EU sredstava dostavljali im dokaze.
O pokrenutom procesu 2019. godine, tko isti softver održava, kakvi su ugovori potpisani tih godina na iznose veće od 32 milijuna kuna i radi čega održavanje softvera do datuma mog odlaska s mjesta ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU nije ministarstvo plaćalo nikome, čak niti Fini (sve je ostalo na 0,00 kn izvršavanja tijekom tih 18 mjeseci), te kako softver nije u nikakvom problemu za održavanje već ga se takvim želi prikazati, obavijestila sam nadležna istražna tijela, kako o samom softveru, tako i DORH o prijetnjama.
Iako više nisam na dužnosti ministrice, nadam se da imam pravo na zaštitu kao i svaki drugi građanin ove države, jer ovo je bila tek prva izgovorena prijetnja, ali prijetnja koja se ostvaruje.
To je sve što mogu sada reći.