DETALJI TRAGEDIJE U SENJU: Zaštitar ga izbacio iz kluba, on se kasnije vratio s dva pištolja i ubio ga

Pucnjava i vriskovi probudili su jutros grad pod Nehajem kojeg je potreslo teško ubojstvo i dva ranjavanja. Redar Tomislav Lopac (38) je ubijen, dok su teško ranjeni Tin Rončević (26) i Josip Mesić (27) u obračunu u popularnom noćnom klubu ‘Konoba’, javlja Lika online.

Ubojica upao s pištoljem i pucao po svima

Kako doznajemo ubijeni Lopac je upozorio Tomljanovića koji je bio neugodan prema djevojkama koje su se nalazile unutar Konobe. Tomljanovića koji je poznatiji po nadimku Puljiz Lopac je zamolio da napusti klub.  On je to i učinio, ali se vrlo brzo vratio i bio još neugodniji.

Nakon drugog incidenta redar je Tomljanovića izbacio iz kluba pa je ovaj sjeo u automobil i uputio se u Selce po oružje. Vratio se pred samo zatvaranje kluba i sa dva pištolja započeo rafalnu paljbu po svima. Tomljanoviću očito nije bilo bitno tko će nastradati, jer dok je pucao po klubu unutra se nalazilo desetak gostiju.

Ubojicu svladao zaštitar hotela Krešimir Škiljan

Pucnjavu u Konobi je čuo čuvar hotela nedaleko kluba Krešimir Škiljan. Po pričanju Senjana, Škiljan je svladao napadača udarcem u glavu te ga je zadržao do dolaska policije. Prema zadnjim informacijama iz KBC-a Rijeka ranjeni Tin Rončević (26) i Josip Mesić su u još uvijek životnoj opasnosti, piše Lika online.